Educació infantil

Tipus d'activitat
Tots
12 resultats disponibles

Visites experiencials

Un acostament a l’obra de Joan Miró a partir de la pròpia experiència. Alumnes i docents tindran un paper fonamental en la creació de significats i descobriran per si mateixos noves maneres de relacionar-se amb el fet artístic a partir del joc creatiu i l’exploració sensorial.

Més informació sobre "Visites experiencials"

My Miró

Aquesta activitat combina l’educació artística amb la pràctica de l’anglès. És un recorregut per l’exposició permanent amb un doble objectiu: d’una banda, estimula els infants a generar una interpretació pròpia de l’obra de Miró a partir de les sensacions i associacions que els provoca; de l’altra, els ajuda a expressar-se en anglès practicant el vocabulari i les estructures gramaticals per parlar d’emocions, gustos i preferències dins d’una situació comunicativa real.

Més informació sobre "My Miró"

Esquitxades

El taller comença amb una proposta performativa: l’educador dóna unes instruccions que haurem de portar a la pràctica sense pensar-hi.

Més informació sobre "Esquitxades"

De peus a terra

És coneguda la forta vinculació de Joan Miró amb la terra. L’activitat s’inicia amb una visita que ens apropa a determinats aspectes de la seva manera de fer: l’observació del detall, la concepció de les obres com a sèrie i el contacte amb el paisatge.

Més informació sobre "De peus a terra"

A petita escala

L’activitat s’inicia amb un recorregut per alguns dels espais més emblemàtics de la Fundació (patis, terrasses, algunes sales). Un cop al taller, muntem i acoblem les peces d’una maqueta de la Fundació a escala.

Més informació sobre "A petita escala"

Xim

Centre de Titelles de Lleida

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella, que s’ha perdut. Per això, acompanyat per la titellaire, viatja pertot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.

Més informació sobre "Xim"

Carrer del Mar

Genovesa, Narratives Teatrals

Al carrer del Mar no hi ha semàfors; la gent s’atura quan vol. El carrer enfila entre la fina línia de l’aigua i una filera de cases amb gust de sol, cel i sal.

Més informació sobre "Carrer del Mar"

Salta baixet

Silvia Sant Funk i Krishoo Monthieux

Aquest espectacle és un viatge sensorial en què la música en viu, els jocs de percepció i els cossos en moviment creen una interacció lúdica i didàctica entre el públic i els protagonistes.

Més informació sobre "Salta baixet"

Superbleda

Cia. La Bleda

Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però quan els necessites, apareixen. La Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no se la veu, i pot salvar qui convingui només dient «un-dos-tres-salvats».

Més informació sobre "Superbleda"