Familimiró

Tipus d'activitat
Tots
19 resultats disponibles

Abecedari Miró

Recorregut per la Fundació a través de l’Abecedari Miró. Tindrem la possibilitat d’aturar la mirada en algunes de les obres de Miró que hi ha al llibre per tal de buscar formes, pensar paraules, escriure mots, dibuixar coses, imaginar històries, tot establint vincles amb l’aprenentatge de la lectoescriptura i la creació artística.

Més informació sobre "Abecedari Miró"

Carrer del Mar

A partir del llibre Carrer del Mar farem un taller en què els participants esdevindran els creadors de la seva història marinera i, com per art de màgia, la convertirem en llibre! Treballarem amb paraules, històries, papers.

Més informació sobre "Carrer del Mar"

Carrer del Mar

Genovesa, Narratives Teatrals

Al Carrer del Mar no hi ha semàfors; la gent s’atura quan vol. El carrer enfila entre la fina línia de l’aigua i una filera de cases amb gust de sol, cel i sal.

Més informació sobre "Carrer del Mar"

Escac creuat

Fora de joc Us proposem tallar, batre, remenar i saltejar els escacs, i explorar quin pot ser el resultat. Un taulell de colors? Peces comestibles? Un receptari de noves normes? Accions per explorar més enllà, dins i fora del joc.

Més informació sobre "Escac creuat"

Salta baixet

Silvia Santfunk i Krishoo Monthieux

Aquest espectacle és un viatge sensorial en què la música en viu, els jocs de percepció i els cossos en moviment creen una interacció lúdica i didàctica entre el públic i els protagonistes.

Més informació sobre "Salta baixet"

Superbleda

Cia. La Bleda

Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però quan els necessites, apareixen. La Bleda té la força d’una formiga perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga, té el poder de desaparèixer perquè només aclucant els ulls ja no se la veu, i pot salvar qui convingui només dient «un-dos-tres-salvats».

Més informació sobre "Superbleda"