Familimiró

Tipus d'activitat
Tots
11 resultats disponibles

La festa espacial

Alçar estructures mutants, fantàstiques i fràgils. Construccions eufòriques alhora autònomes i inestables que campin juganeres i es relacionin amb altres de fixes i robustes fins a desdibuixar-ne temporalment els límits.

Més informació sobre "La festa espacial"

Agu Trot

Mima Teatre

El 2016 hem celebrat els 100 anys del naixement d’un del mestres de la literatura infantil i juvenil, Roald Dahl. Mima Teatre ho celebra portant a l’escenari una de les seves obres: Agu Trot.

Més informació sobre "Agu Trot"

ABC Miró

Recorregut per la Fundació a través de l’Abecedari Miró. Tindrem la possibilitat d’aturar la mirada en algunes de les obres de Miró que hi ha al llibre per tal de buscar formes, pensar paraules, escriure mots, dibuixar coses, imaginar històries, tot establint vincles amb l’aprenentatge de la lectoescriptura i la creació artística.

Més informació sobre "ABC Miró"

Mirotípies

A partir del nostre nom i de diferents tipografies farem estampacions sobre un full de paper. Després el plegarem i obtindrem una petita publicació. El joc de l’estampació i del plegat permetrà diferents lectures.

Més informació sobre "Mirotípies"

Arquitectura i paisatge

L’arquitectura i el paisatge que ens envolta contínuament ens proporcionen espais que poden ser viscuts de moltes maneres. En aquesta jornada us proposem, mitjançant diverses activitats simultànies a diferents espais de la Fundació i dels Jardins Laribal, observar l’arquitectura, jugar-hi, construir-la i experimentar-la.

Més informació sobre "Arquitectura i paisatge"

De peus a terra

El lloc on Miró se sentia més lliure era al camp, en contacte directe amb la terra i amb la natura. Descobrirem que la naturalesa ens proporciona molts materials i formes per pintar i farem composicions amb colors i amb elements vegetals.

Més informació sobre "De peus a terra"