Familimiró

Tipus d'activitat
Tots
22 resultats disponibles

Abecedari Miró

Recorregut per la Fundació a través de l’Abecedari Miró. Tindrem la possibilitat d’aturar la mirada en algunes de les obres de Miró que hi ha al llibre per tal de buscar formes, pensar paraules, escriure mots, dibuixar coses, imaginar històries, tot establint vincles amb l’aprenentatge de la lectoescriptura i la creació artística.

Més informació sobre "Abecedari Miró"

Titelles!

Combinant quadrats, rectangles, cercles i triangles podem inventar tot tipus de personatges. Cobraran vida en convertir-se en titelles articulats, que saltaran a l’escenari al final de la sessió.

Més informació sobre "Titelles!"

Xim

Centre de Titelles de Lleida

Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella, que s’ha perdut. Per això, acompanyat per la titellaire, viatja pertot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família.

Més informació sobre "Xim"

Pintura / acció

Segur que has pintat molts cops amb el dit o amb la mà, però, has provat alguna vegada de fer línies amb una pilota de ping-pong? O dibuixar amb bastonets xinesos? En aquest taller farem una gran pintura entre tots i, sense trencar-la, ens n’endurem un tros a casa.

Més informació sobre "Pintura / acció"

Carrer del Mar

A partir del llibre Carrer del Mar farem un taller en què els participants esdevindran els creadors de la seva història marinera i, com per art de màgia, la convertirem en llibre! Treballarem amb paraules, històries, papers.

Més informació sobre "Carrer del Mar"

Carrer del Mar

Genovesa, Narratives Teatrals

Al Carrer del Mar no hi ha semàfors; la gent s’atura quan vol. El carrer enfila entre la fina línia de l’aigua i una filera de cases amb gust de sol, cel i sal.

Més informació sobre "Carrer del Mar"

Escac creuat

Fora de joc Us proposem tallar, batre, remenar i saltejar els escacs, i explorar quin pot ser el resultat. Un taulell de colors? Peces comestibles? Un receptari de noves normes? Accions per explorar més enllà, dins i fora del joc.

Més informació sobre "Escac creuat"