Quan les línies són temps

Espai 13

Cicle
Quan les línies són temps
Dates
Comissariat
Martí Manen

Quan les línies són temps és el cicle d'exposicions de l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró per a la temporada 2015-2016. És un projecte transversal, comissariat per Martí Manen, que proposa reflexionar sobre qüestions de temporalitat i producció en la pràctica artística. Les quatre exposicions del cicle es plantegen com preguntes sobre el que és perenne i caduc, i conformen un retrat col·lectiu dels processos actuals de creació i exposició.

Rubén Grilo, Sofia Hultén, El Palomar (Mariokissme & R. Marcos Mota) i Rosana Antolí, quatre propostes artístiques diferents entre si però amb un interès comú per copsar històries dins de l'art, proposar situacions als visitants i preguntar-se des de la incertesa què està passant.

Paral·lelament, s'organitzarà un simposi amb la participació de representants destacats de centres d'art i museus d'art modern i contemporani d'Europa i els Estats Units.

Seguiu aquest cicle a les xarxes: #whenlinesrtime

Amb la col·laboració de:

  • El Periódico
  • Fundació Banc Sabadell

Exposicions del cicle

Sofia Hultén

Sofia Hultén

L’artista sueca Sofia Hultén presenta una exposició on els objectes contenen possibilitats de múltiples histories. Propers a la ficció especulativa i a una idea de juxtaposició, els vídeos i les escultures de Sofia Hultén ofereixen línies temporals amb opcions narratives a partir d’una mirada que qüestiona tot allò que ens envolta.

Més informació sobre "Sofia Hultén"