Rosana Antolí

Espai 13

Cicle
Quan les línies són temps
Dates
Lloc
Espai 13
Comissariat
Martí Manen

Deixar constància del moment. Sentir una situació, reaccionar per crear-ne una de nova. Rosana Antolí es mou en un espectre ampli entre la coreografia i el dibuix, entre l'acció i l'espera, entre el dia a dia i les preguntes clau. On ens trobem? Quins són els nostres desitjos?

El seu treball bascula entre una distància conceptual i una forta proximitat emocional. L'artista s'interessa pels comportaments socials, els grups, la comunitat i les persones amb les seves pors i emocions a flor de pell.  Amb Antolí els dibuixos passen a ser temps i les accions són estructures circulars.

Podem visitar exposicions d'una altra manera? Podem respondre als continguts amb altres continguts? S'obre una franja horària per encabir les propostes de totes aquelles persones que vulguin fer-se seu l'espai i establir un diàleg amb l'exposició fent-la viva, convertint-la en una seqüència de moments que es viuen emocionalment.

La Fundació Joan Miró estableix un sistema de «reserva d'espais d'acció» en què totes aquelles persones que ho vulguin podran reservar un temps per traduir i donar una resposta in situ davant i dins de l'obra de Rosana Antolí.