El Palomar (Mariokissme & R. Marcos Mota)

Espai 13

Cicle
Quan les línies són temps
Dates
Lloc
Espai 13
Comissariat
Martí Manen

El Palomar és un espai, un context de treball, un posicionament polític i un replantejament institucional. Integrat per Mariokissme i R. Marcos Mota, és un espai al barri del Poble-sec de Barcelona des d'on es revisa la història oculta en relació amb la identitat i el gènere.

Aquest laboratori independent marca els seus propis temps i combina identitats múltiples i flexibles per modificar les formes de treballar amb l'art. A El Palomar el desig és un motor per replantejar-ho tot. Els seus artífexs són artistes, però també són programadors, actuen com a comissaris, fan de guies de les exposicions i generen discursos crítics. Les persones que visiten el seu espai deixen de ser espectadores passives per passar a desenvolupar una multiplicitat de papers.

El projecte d'El Palomar per a l'Espai 13 parteix d'una festa com un temps per trobar altres maneres de dir i de fer, com un espai de llibertat en estat captiu des del pensament i l'acció queer. Posteriorment, el dia 16 de març, El Palomar acollirà la presentació de les accions artístiques de la festa i del nou web del col·lectiu format per Mariokissme i R. Marcos Mota.

Cortesia El Palomar