Peu a fora. Expedicions i diàspores

Espai 13

Cicle
Peu a fora. Expedicions i diàspores
Dates
Comissariat
Jordi Antas

El cicle d'exposicions de la temporada 2016-2017 a l'Espai 13 mostra sis projectes d'artistes que treballen des de la perifèria dels circuits habituals de l'art contemporani a Barcelona. Totes les propostes aborden el tema de la pertinença i la ruptura del context artístic d'origen.

Els artistes que formen part del cicle Peu a fora. Expedicions i diàspores es qüestionen com afecta la seva obra el fet de treballar en la distància. Tots ells comparteixen una visió alliberada del seu entorn i una metodologia de treball que implica el públic i s'apropa a la ficció i la performativitat. El cicle ofereix una mirada conjunta a la diàspora artística.

L'Espai 13 és una sala dedicada a les pràctiques artístiques i de comissariat emergents. Des del 1978 s'hi han muntat exposicions de prop de 500 artistes comissariades per joves professionals que, en molts casos, hi han acabat d'arrodonir la seva formació. En aquest sentit es pot dir que a l'Espai 13 s'hi han iniciat importants carreres tant d'artistes com de comissaris i de gestors culturals.

Venda d’entrades

<p>Peu a fora</p>

Seguiu aquest cicle a les xarxes

#Peuafora

Amb la col·laboració de:

  • Fundació Banc Sabadell

Exposicions del cicle

Hot Iron

Adrià Julià, dins del cicle Peu a Fora, presenta Hot Iron, un projecte que te com a punt de partida l’arxiu fotogràfic realitzat per Ramon Julià Alemany (1908-1994) que va catalogar 556 esglésies romàniques majoritariament de Catalunya, des dels anys cinquanta fins els anys noranta. A partir d’aquí, l’artista se serveix d’un llarg procés d’investigació i diverses estratègies conceptuals per parlar de la noció de transvasament i de l’efecte de les relacions econòmiques al voltant de les importacions i exportacions culturals.

Més informació sobre "Hot Iron"