Peu a fora. Expedicions i diàspores

Espai 13

Cicle
Peu a fora. Expedicions i diàspores
Dates
Comissariat
Jordi Antas

El cicle de l'Espai 13 per al curs 2016-2017 presenta treballs artístics realitzats des de la perifèria dels circuits habituals de l'art contemporani a Barcelona. Peu a fora. Expedicions i diàspores reflexiona sobre aspectes de pertinença i ruptura d'un context artístic. Les propostes parteixen de processos i preguntes d'allò que es forma en la distància i d'allò que té retorn.

Sis exposicions d'artistes que treballen o han treballat en altres ciutats i que comparteixen actituds similars: explorar des de la incertesa relacions que s'estableixen en el seus entorns per poder oferir una visió més plural i alliberada. Tots els artistes que participen en el cicle oscil·len entre la performativitat i la implicació del públic, la ficció i les situacions imprevistes. Una mirada de diàspora artística.

L'Espai 13 és una sala dedicada a les pràctiques artístiques i de comissariat emergents. Des del 1978 s'hi han muntat exposicions de prop de 500 artistes comissariades per joves professionals que, en molts casos, hi han acabat d'arrodonir la seva formació. En aquest sentit es pot dir que a l'Espai 13 s'hi han iniciat importants carreres tant d'artistes com de comissaris i de gestors culturals.

Venda d’entrades

Seguiu aquest cicle a les xarxes

#Peuafora

Amb la col·laboració de:

  • Fundació Banc Sabadell

Exposicions del cicle