Blog Fundació Joan Miró Fundació Joan Miró
02_11_2020

Si es tingués més en compte el pensament femení

En el marc de l’exposició No em sents de Nalini Malani, nominada recentment al Global Fine Arts Award 2020, la Fundació Joan Miró vol expandir el pensament i la sensibilitat social i política de l’artista al nostre context actual.

Les biografies que vénen a continuació, adaptades per l’editor i escriptor Francisco Llorca, corresponen a dones o col·lectius que, amb el seu compromís o activisme, han contribuït a crear consciència en altres persones, comunitats o en la societat.

Continua llegint Si es tingués més en compte el pensament femení
23_06_2020

El llenguatge de l’invisible

En plena incertesa, el mite ens permet indagar l’incomprensible, ens permet aturar el temps, observar el món des d’una perspectiva nova, i des d’aquesta atemporalitat intenta donar forma a l’invisible. En aquest article, Michael Gadish, artista i narrador, coincidint amb la reobertura de la Fundació Joan Miró i amb la presentació al públic de l’exposició de Nalini Malani, ens acosta al concepte del mite a través de la tradició índia. Michael Gadish combina la recerca sobre el sànscrit i l’hebreu, la mitologia, la religió i l’art, i des del 2015 organitza performances sobre històries sagrades de l’Índia. 

Continua llegint El llenguatge de l’invisible
Back to top