Blog Fundació Joan Miró Fundació Joan Miró

Un oasi a la ciutat, bones vistes, arquitectura sorprenent, obres que emocionen… La majoria de comentaris dels visitants sobre la Fundació Joan Miró apel·len a les emocions. Compartir-ho avui en aquest post ens ha semblat una bona manera de fer balanç del 2019.

30_01_2020
Foto: Oriol Clavera © Fundació Joan Miró, Barcelona

Un oasi a la ciutat

Tom Maes va tenir una agradable sorpresa mentre passejava per les sales de la Col·lecció Joan Miró. Una experiència que el va marcar i que recordarà durant molt de temps.

Un oasi de pau i tranquil·litat:

En relació a l’arquitectura de Josep Lluís Sert una visitant colombiana ens diu que la llum, la facilitat d’accessos i l’amplitud de les sales fan que la visita sigui càlida i agradable. Tot plegat complementa a la perfecció l’acurada selecció de peces d’art.

Les creacions de Joan Miró i la disposició de les sales de la Col·lecció Miró fan que moltes famílies es plantegin descobrir l’artista amb els més petits de la casa i vincular-se a la Fundació Joan Miró amb el Carnet Famílies

Finalment, la Fundació Joan Miró és vista com un espai adaptat a les necessitats de la major part d’usuaris i públics. Claire Augey en destaca la traducció de cartel·les al francès.

 

I tu, què en penses? Descobreix més comentaris dels visitants en aquest espai virutal i digues la teva a través del hashtag #MiróMyExperience.

Back to top